Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αντί να πάνε στο Πολυτεχνείο να καταθέσουν στεφάνι ...πήγαν εκδρομή!

Αντί να πάνε στο Πολυτεχνείο να καταθέσουν στεφάνι ...πήγαν εκδρομή!

Ημέρα επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Όπου κάποιοι από αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν και εξαργύρωσαν αυτήν την εξέγερση (άσχετα από την συμμετοχή τους ή την αποχή τους) πήραν το σύνθημα «Ψωμί, παιδεία, ελευθερία» και το έκαναν «Παντεσπάνι, Κολέγια, ΔΝΤ».

Και η Αννούλα μαζί με την Ευούλα  της παραπαιδείας δεν πήγαν να καταθέσουν στεφάνι. Για ιδεολογικούς λόγους βεβαίως- βεβαίως. Το κράξιμο της χαλάει την διάθεση και πως θα ανταπεξέλθουν μετά στις υποχρεώσεις τους.

Το Πολυτεχνείο δικαιώθηκε εξάλλου. Ο μπουμπούκος έγινε υπουργός.

Η Πασόκοτα σερβίρει ευκαιριοπουλακίδα

Αφού διέλυσαν την παιδεία, την υγεία, τη δημόσια διοίκηση, τη δημόσια ασφάλεια, την οικονομία,  έριξαν τσεκούρι σε μισθούς, συντάξεις, χαράτσωσαν όλο τον κόσμο, τον οδήγησαν στην ανεργία και γενικότερα μας άλλαξαν τα φώτα διαλύοντας  τα πάντα όλα και ολόκληρο τον κοινωνικό ιστό της χώρας, τώρα  η υφυπουργός παιδείας κα Εύη Χριστοφιλοπούλου δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ανασυγκροτηθεί και να αλλάξει πραγματικά γιατί δεν θα είναι πολλές οι μέρες του. Επίσης θεωρεί ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου συνιστά ευκαιρία και όχι κίνδυνο, ευκαιρία για το πολιτικό σύστημα, ευκαιρία για τη χώρα και... θα μακροημερεύσει. Χα! χα! Χα!......... Va te faire voir chez/par les grecs η οποία βεβαίως σημαίνει ότι και το ελληνοτουρκικόν  αι σιχτίρ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου