Δευτέρα 27 Απριλίου 2015


ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΟ

   Καθημερινά η χώρα μας, δέχεται κρυφά η φανερά  μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών, οι οποίοι εισέρχονται παράνομα τα ελληνικά σύνορα. Εδώ τίθεται ένα σπουδαίο ερώτημα γιατί στη χώρα μας και όχι σε άλλες χώρες, μήπως για την ελληνική φιλοξενία? Γιατί είμαστε μια πλούσια χώρα? Τίποτε από όλα αυτά. Η παρουσία εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, πρέπει να προβληματίσει τους σκεπτόμενους Έλληνες ότι στο μέλλoν το θέμα αυτό θα δημιουργήσει ένα εθνικό πρόβλημα για τον Ελληνικό πολιτισμό. Η Ελλάδα θα υποστεί μια τεράστια ήττα όσων αφορά την Γεωπολιτική— ενεργειακή —στρατηγική της αξία , είναι αυτή η μορφή πολέμου που δέχεται η χώρα μας από τους κοσμοκράτορες. Ο Ελληνισμός πάντα ήταν εμπόδιο στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης. Ο αριθμός είναι τεράστιος κατά συνέπεια αυτό από μόνο του , σημαίνει μακροπρόθεσμα αλλοίωση του Έθνους του πολιτισμού της θρησκείας μας.

    Οι συνθήκες τύπου Δουβλίνο, Σένγκεν κλπ. υποχρεώνει όλα τα κράτη –μέλη της ΕΕ να εφαρμόζουν τη μεταναστευτική πολιτική που εντέλλεται το κράτος των Βρυξελλών.

     Εδώ όμως πρέπει να ξεχωρίσουμε τον πολιτικό  πρόσφυγα από τον λαθρομετανάστη. Λαθρομετανάστης σημαίνει αυτός που εισέρχεται σε μια χώρα , χωρίς έγγραφα, διαβατήριο , ταυτότητα . Προέρχεται από τη λέξη λαθραίος, λαθρέμπορος, λαθρεπιβάτης, λαθροθηρία, λαθροχειρία, λαθρεμπόριο κλπ.

      Το επιχείρημα ότι και εμείς οι Έλληνες, έχουμε ένα τεράστιο όγκο μεταναστών δεν υφίσταται , γιατί όπου πήγαν οι Έλληνες είχαν πρόσκληση και visa. Εδώ έχουμε ένα καράβι που λέγεται Ελλάδα πλέοντας στον ωκεανό , γεμάτο λαθρεπιβάτες και τίθεται το εξής ερώτημα ο καπετάνιος τι πρέπει να κάνη? Οι λαθρεπιβάτες βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του καραβιού. Είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση σωτηρία του καραβιού για να μην βουλιάξει. Το μεταναστευτικό ζήτημα στην Ελλάδα , είναι ανεξέλεγκτο και καθίσταται τρομερά επικίνδυνο για τον Ελληνισμό. Σίγουρα σε όλα αυτά υπάρχει και η ανθρωπιστική πλευρά, πίσω όμως πρέπει να δούμε και τι άλλο κρύβεται.

    Η εισροή αλλοεθνών πληθυσμών, κατά βάση μουσουλμάνων, με τελείως  διαφορετικά εθνολογικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά, θα έχει σαν συνέπεια, τον σταδιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας , σε χαλιφάτο μέσω ενός καλά οργανωμένου σχεδίου. Με απώτερο στόχο τον εποικισμό με μουσουλμάνους, στα βαλκάνια εξουδετερώνοντας, ορθόδοξους πληθυσμούς, στα πλαίσια των γεωπολιτικών σχεδιασμών της νέας τάξης πραγμάτων.

   Το θέμα πρέπει να καταστεί Εθνικό. Πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος, τι είναι αυτοί που έρχονται, από πού έρχονται, που βρίσκουν τα λεφτά και πληρώνουν τους λαθρέμπορους, ποιοι είναι πίσω από όλο αυτό το μεγάλο οικονομικό εγχείρημα.

    Ο Ελληνισμός  από αρχαιοτάτων χρόνων , ήταν πάντα αμιγής, δεν είχε αναμιχθεί με άλλες φυλές, γιατί τώρα επιδιώκεται κάτι τέτοιο. Ειδικά τώρα που η χώρα μας είναι πτωχευμένη και με τόση ανεργία.

    Οι Αρχαίοι Έλληνες διέπρεψαν στις Θερμοπύλες, Σαλαμίνα, Μαραθώνα από την εισβολή των Ασιατών γιατί ήταν αμιγής.

     Εάν όλοι αυτοί είναι πρόσφυγες ,όπως τους αποκαλούν τότε το θέμα αυτό , είναι πρόβλημα του Ο.Η.Ε. και όχι δικό μας, γιατί είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας μας.

     Με τον τεράστιο αριθμό των γεννήσεων, από τους ξένους στη χώρα μας, σε λίγα χρόνια θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ένα τεράστιο, δημογραφικό πρόβλημα, όπου εμείς σαν Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία. Ο Ελληνισμός δεν πρέπει να ξαναζήσει ένα νέο Αλάριχο στο έδαφός του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την πραγματική αληθινή ιστορία μας, όπου ο Αλάριχος κατελθών στην Νότιον Ελλάδα με χιλιάδες στρατιώτες Βησιγότθους και αμέτρητους Ασιάτες άτακτους ρασοφόρους μοναχούς, οι οποίοι κατεδάφιζαν , γκρέμισαν, κατέστρεφαν τα αγάλματα και τους κίονας των ναών, με τέτοιο τρόπο ώστε ουδέ ίχνος του αρχαίου κάλους να μην απομένει.

   Δίπλα μας φανατικοί Τζιχαντιστές, κάνουν το ίδιο  καταστρέφουν το ωραιότερο πολιτισμό της αρχαίας  Βαβυλώνας και των αρχαίων Ασσυρίων.

    Επειδή πλησιάζουν κοσμοϊστορικά γεγονότα… πρέπει να αφυπνισθούμε , δεν είναι υπερβολές όλα αυτά , τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, σωστή πολιτική είναι η πρόβλεψη και όχι οι προφητείες. Η χώρα μας δέχεται εισβολή, μια παράνομη εισβολή  σημαίνει και κυριαρχία, σε 15-20 χρόνια με αυτούς τους ρυθμούς , ο ελληνισμός θα έχει πρόβλημα. Θεωρώ ότι τώρα το ζήτημα , αυτό είναι πιο καίριο και από το οικονομικό.

     Η  μαζική λαθρο-μετανάστευση, είναι ένα φαινόμενο που τα αίτια εξακολουθούν να μας είναι ακόμα άγνωστα.

     Η κυβέρνηση να ζητήσει και να καταγγείλει την κατάργηση των εθνοκτόνων συμφωνιών Δουβλίνου 1, 2, 3.

      Το υπουργείο εθνικής αμύνης να διατάξει την δύναμη του πολεμικού ναυτικού , με τα σκάφη της ακτοφυλακής να φυλλάσουν τα θαλάσσια σύνορα. Και όταν βλέπουν τουρκικό δουλεμπορικό σκάφος, με λαθρομετανάστες, να το επιστρέφουν πίσω στις τουρκικές ακτές άμεσα, στα χωρικά ύδατα και όχι να τους φέρνουν εδώ για φιλοξενία και φιλανθρωπία σαν πρόσφυγες στα Ελληνικά νησιά και μετά στο κέντρο της Αθήνας, για να λιάζονται στις πλατείες.

      Να εφαρμοσθεί και στη χώρα μας , ότι ισχύει σε άλλες χώρες Η.Π.Α. Αυστραλία, Ιαπωνία κλπ.

      Να επαναπατρισθούν όλοι οι παράνομοι εισελθόντες στη χώρα μας. Επαναπροώθηση στη Τουρκία, στη χώρα προελεύσεως. Να τους δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα , να φύγουν προς την Β. Ευρώπη.

     Η πολιτική και ιδεολογική επιρροή της Τουρκίας στους μουσουλμάνους της χώρας μας, οι εξαγγελίες της περί προστασίας, πρέπει να ενεργοποιήσουν , τα αντανακλαστικά της πολιτικής μας ηγεσίας. Οι δηλώσεις για <<ηλιοθεραπεία>> η το ότι<< εξαφανίζονται>> υποτιμούν την νοημοσύνη του  σκεπτόμενου πολίτη και πρέπει να τύχουν εξειδικευμένης ανάλυσης.

    Δυστυχώς οι πολιτικές της μεταπολίτευσης, έχουν οδηγήσει τον Ελληνικό λαό , σε μια πνευματική και ηθική εξαθλίωση, έτσι ώστε σήμερα, ούτε ένα μικρό ποσοστό της κοινωνίας να μην διαθέτει, τα ελάχιστα ιδεολογικά όπλα, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει αυτή την εισβολή.

    Κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι νεοεισερχόμενοι στη χώρα μας θα διεκδικήσουν, ένα κομμάτι από την οικονομική και πολιτισμική περιουσία στην χώρα μας, μια περιουσία που αυτή τη στιγμή και μελλοντικά θα βρίσκεται σε μηδενικό άθροισμα, το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό για τον Ελληνισμό στον οικονομικό, πολιτιστικό και θρησκευτικό τομέα.

   Εύχομαι να διαψευσθώ για όλα τα παραπάνω…

         ΚΑΡΜΙΡΗΣ—ΓΕΩΡΓΙΟΣ  

         (ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ)  20—04—2015

                ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 

       

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου