Κυριακή 7 Ιουνίου 2015


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  Η εισροή λαθρομεταναστών και η συνέχιση παραμονής τους  στη χώρα μας, εγκυμονεί μελλοντικούς κινδύνους , όσων αφορά την γεωπολιτική σταθερότητα, της περιοχής.

   Η μετατροπή του μετανάστη μωαμεθανού, σε οπαδό του υπερεθνικισμού —νεομωαμεθανισμού, θα είναι ένας κακός οιωνός για το μέλλον του Ελληνικού πολιτισμού , ίσως  για την ύπαρξη και συρρίκνωση της Ελλάδος. Η Ελληνική πολιτεία πρέπει να ξαναδεί σοβαρά το θέμα της μαζικής ελληνοποίησης  σε ποιους  και σε πόσους θα δίνεται η Ελληνική ιθαγένεια.

   Είναι νόμιμο συνταγματικά να δίνεται μόνο σε αυτούς που ο ένας γονέας, έχει την Ελληνική ιθαγένεια. Είναι προφανές ότι εάν πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια τόσα εκατομμύρια μωαμεθανών, στην χώρα μας, η Τουρκία δεν θα χάσει την ευκαιρία να διατάξει , όλους αυτούς να κάνουν ένα ισλαμικό κόμμα το οποίο με την πάροδο του χρόνου, θα έχει πολύ υψηλά ποσοστά. Αυτό γιατί τα πρόσωπα αυτών γεννούν με ρυθμούς δεκαπλάσιους ,συγκριτικά με εμάς τους Έλληνες. Η αναλογία είναι( 0.6  γεννήσεις για κάθε ζευγάρι Ελληνικό και 4 έως 8,2 γεννήσεις για κάθε ζευγάρι μωαμεθανών). Επομένως δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να προβλέψουμε το μέλλον του Ελληνικού πληθυσμού. Η Ελληνική πολιτεία επιβάλλεται από τα ίδια τα γεγονότα να αναπτύξει μια ιδιαίτερη αναπτυξιακή πολιτική στον γεωργικό, τουριστικό, βιομηχανικό τομέα ειδικά στην περιοχή της  Θράκης, δίνοντας ιδιαίτερα , δελεαστικά κίνητρα σε νέους να εγκατασταθούν στη Θράκη πάνω από όλα αλλά και σε άλλες παραμεθόριες περιοχές της χώρας μας. Με τον τρόπο αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα να αποφύγουμε την ενδεχόμενη ισλαμοποίηση— τουρκοποίηση της περιοχής , γιατί το ισλαμικό στοιχείο είναι αρκετά έντονο, χωρίς βέβαια σε καμία περίπτωση , να δημιουργούμε ρατσιστικές πολιτικές και συμπεριφορές. Υπάρχουν τρόποι να αναδείξουμε τους τόπους μας , σαν την Θράκη π.χ. η αναγέννηση του θρακικού αμπελώνα κάτι που επί χιλιετίες και μέχρι λίγους αιώνες πριν αποτελούσαν στοιχεία της ταυτότητα της . Η Θράκη ήταν ευάμπελος και οι Θράκες πολυπόται. Η  σημερινή περίοδος δεν πρέπει να είναι αυτή των μαζών , αλλά αυτή των πεφωτισμένων ομάδων και προσώπων.

 Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

    Μπορεί ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων , να κινδυνεύει τελικά να χάσει το σπίτι του, τη δουλειά του κάθε κοινωνική μέριμνα  η ασφαλιστική κάλυψη, το κράτος όμως αδυνατεί να χαράξει μια κοινωνική, οικονομική, Εθνική πολιτική. Απεναντίας έχει χαράξει , ως πρωταρχικό του μέλημα μια ξεχωριστή μεταναστευτική πολιτική.

    Εμείς οι Έλληνες λειώνουμε στους  φόρους , για να αποπληρωθούν οι δανειστές μας τοκογλύφοι, οι λαθρομετανάστες όμως μπορούν να πουλάνε ασύδοτοι, ελεύθεροι και δίχως κανένα περιορισμό, καμία υποχρέωση με ατέλεια , αφορολόγητα, σε όποιο σημείο της Αθήνας η άλλων αστικών κέντρων επιθυμούν ανενόχλητοι.

     Η παραβίαση συνόρων ενός κράτους , όμως και μάλιστα κατά σύστημα ως οργανωμένη μεθοδευμένη συστηματική επιχείρηση , δεν συνιστά παρατυπία , απλά είναι παρανομία που άπτεται της Εθνικής Ασφάλειας του Κράτους. Σε όλα τα πολιτισμένα και Ευρωπαϊκά κράτη αντιμετωπίζεται με βαριές ποινές και πολύ περισσότερο των λαθρεμπόρων. Με μια μεθοδικότητα που δεν είναι άμεσα αντιληπτή από τον Ελληνικό λαό, διαλύουν ότι έχει απομείνει σε τούτο τον ευλογημένο τόπο. Σε μια κρίσιμη περίσταση όπου η Ελλάδα λυγίζει , σήπεται οικονομικά , κοινωνικά οι νεοταξικοί εγκέφαλοι  της δίνουν  την χαριστική βολή, μεταβάλλοντας την σε μια πολυφυλετική  Βαβέλ, φέρνοντας καραβιές λαθροεποίκων που σαφέστατα ο οικονομικός ιστός της χώρας μας δεν μπορεί να αντέξει σε καμία περίπτωση, απεναντίας θα έχει μακροπρόθεσμα οδυνηρές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. Το πειραματικό εργαστήρι των παγκοσμιοποιητών κάνει τα διαστροφικά του πειράματα σε βάρος  της Εθνικής μας υποστάσεως και του Ελληνικού πολιτισμού.

    Το παιχνίδι που παίζεται και προσπαθεί να το αναβιώσει η Αλβανική κυβέρνηση  στα βαλκάνια, δεν πρέπει να μας περνάει απαρατήρητο . Αυτό το παιχνίδι  έχει να κάνει με τα συμφέροντα των Η.Π.Α. της Γερμανίας και της Ρωσίας στην ευρύτερη περιοχή. Το Αμερικανικό σχέδιο είναι εναντίον της ρωσικής διείσδυσης που στρέφεται προς  τα Βαλκάνια δίνοντας στην γύρω περιοχή προτεραιότητα και αυξάνοντας τους φόβους της Ευρώπης για την ύπαρξη μιας μεγάλης Αλβανίας, με επικεφαλής το σχεδιασμό δημιουργίας ενός γεω- στρατηγικού χάους το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει αναστάτωση. Οι Αμερικανοί θεωρούν ότι μια <<Μεγάλη Αλβανία>> θα ήταν ένα καθοριστικό εμπόδιο για την δημιουργία του αγωγού που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από την Ρωσία στην Κεντρική Ευρώπη παρακάμπτοντας την Ουκρανία.

   Το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης είναι ένα ζήτημα πολύ σοβαρό, που θα πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά.

   Πρέπει να αφυπνισθούμε γιατί πλησιάζουν κοσμοϊστορικά γεγονότα, σαν χώρα δεχόμαστε δύο εισβολές μια οικονομική και μια των λαθρομεταναστών. Η Ορθοδοξία αποτελεί κόκκινο πανί μακροπρόθεσμος στόχος τους είναι να την εξαλείψουν, γιατί αποτελεί τη δύναμη του Ελληνισμού και της Ρωσίας. Οι Ορθόδοξοι πληθυσμοί έχουν μια φιλική σχέση προς την Μόσχα, γιατί την θεωρούν τη μεγάλη ορθόδοξη υπερδύναμη σε όλο τον πλανήτη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ενάντια σε αυτούς που προωθούν την αθεΐα στην χώρα μας.

   Οι καιροί είναι κρίσιμοι και αυτό που μας χρειάζεται είναι αλλαγή πλεύσης . Η δύναμη της Ελλάδας είναι η ορθοδοξία , η Εθνική συνείδηση και η αντίσταση στη νέα τάξη πραγμάτων.

      ΚΑΡΜΙΡΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

     (ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ)  ΚΟΡΥΦΑΣΙΟΝ    02—06—2015

 

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου