Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΡΜΙΡΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ.    29—09—2016.
Η  ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ.
  Με τον όρο <<ιθαγένεια>>, υποδηλώνουμε στον ιθαγενή, μια ιδιότητα ξεχωριστή δηλαδή του γηγενή.
  Με την <<ιθαγένεια>> τονίζουμε την καθαρά φυλετική υπόσταση και καταγωγή του ατόμου.
   Η <<υπηκοότητα>> είναι μια νομική διατύπωση, η οποία χορηγείται νόμιμα σε όσους κατοικούν νομότυπα, εργάζονται σε έναν τόπο και εναρμονίζονται, με τους νόμους του κράτους που διαμένουν. Οι Έλληνες που πήγαν στη Γερμανία σαν εργαζόμενοι, πήραν την Γερμανική υπηκοότητα, δεν σημαίνει όμως ότι γίνηκαν Γερμανοί. Η υπηκοότητα παραχωρείται με σχετικό νομοθέτημα, γι ’αυτό  οι όροι που την καθορίζουν είναι μεταβλητοί και διέπονται για κάθε περίπτωση στην κρίση της πολιτείας. Η  ιθαγένεια είναι μια κατάσταση βιολογικά αμετάβλητη και δεν υπόκεινται σε νομοθετήματα, σε τεχνικές ρυθμίσεις και εφήμερες διατάξεις .Η χορήγηση υπηκοότητας , για διάφορους λόγους που αντιβαίνουν στην νομοθεσία του κράτους  μπορεί να αφαιρεθεί, ενώ η ιθαγένεια είναι αμετάκλητη, οφείλεται σε βιολογικό γεγονός , είναι σε ισχύ για όλη τη ζωή και δεν αφαιρείται ποτέ. Ο όρος μετανάστης είναι άλλο πράγμα, δεν είναι σύγχρονος, αλλά αναφέρεται ήδη από τα ομηρικά χρόνια.
    Άλλο  υπηκοότητα, ιθαγένεια, μετανάστευση. Το διεθνές παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα, εκμεταλλεύεται την δυστυχία του τρίτου κόσμου, σαν ένα εργαλείο ανατροπής εθνικών  ιστορικών  κρατών  και πολιτισμών παρασύροντας τους στην Ευρώπη ,  για οικονομικούς γεωπολιτικούς  λόγους και όχι ανθρωπιστικούς. Εάν συνέτρεχαν τέτοιοι λόγοι θα φρόντιζαν να τους δημιουργήσουν υποδομές αξιοπρεπείς στην ίδια την πατρίδα τους.
  Από τα  παράλια της Τουρκίας, καταφθάνουν στην Ελλάδα, δεκάδες χιλιάδες κάθε χρόνο… Γιατί να θεωρούνται <<πολιτικοί πρόσφυγες>>,  αφού  τα κράτη που προέρχονται, έχουν πολιτεύματα διεθνώς αναγνωρισμένα με διενεργούμενες ελεύθερες εκλογές κράτη που διαθέτουν πρεσβείες στην Ε.Ε. και θα μπορούσαν να ζητήσουν άσυλο από τα γραφεία του Ο.Η.Ε.
     Οι περισσότεροι εμφανίζονται να μην κατέχουν διαβατήρια. Πώς όμως μπορούν να διασχίζουν , τα παρεμβαλλόμενα κράτη  ελεύθερα, ξεπερνώντας τους συνοριακούς ελέγχους.
      Που βρίσκουν τα χιλιάδες ευρώ που διαθέτουν, είναι ένα ερώτημα που χρειάζεται διερεύνηση.
       Είναι καίρια και σοβαρά τα ερωτήματα αυτά που πρέπει να απασχολήσουν την πολιτική ηγεσία, ειδικά σήμερα που η Τουρκία , έχει εσωτερικά προβλήματα και το φαινόμενο αυτό δεν είναι άσχετο με την πάγια πολιτική της Γείτονος χώρας, για εθνική υπονόμευση της Ελλάδας. Για την  Τουρκία το φαινόμενο αυτό είναι ένα στρατηγικό όπλο που κάλλιστα μπορεί να το εκμεταλλευτεί εις βάρος μας.
    Η νότια Αλβανία και τα παράλιά της , έχουν κτιστεί με Ελληνικά χρήματα. Η μεγάλη εκροή χρημάτων στις χώρες προέλευσης τους , είναι  ένας παράγοντας αρνητικός για την Ελληνική οικονομία.
    Ο Ηρόδοτος καλούμενος <<πατέρας της ιστορίας>> μας λέει ότι τα συστατικά στοιχεία της Ελληνικότητας προϋποθέτουν την σύγκλιση τεσσάρων συνιστωσών
     <<όμαιμο, ομότροπο, ομόθρησκο, ομόγλωσσο>>.
     Δηλαδή πολύ απλά για να είσαι ομοεθνής, θα πρέπει να διαθέτεις και τα τέσσερα αυτά στοιχεία, πού θα είναι όμοια με τους υπόλοιπους.
   Έλληνες είναι λοιπόν αυτοί που διαθέτουν το ίδιο αίμα, ομιλούν την ίδια γλώσσα (η γλώσσα είναι το πάν  η ψυχή του κάθε έθνους), έχουν την ίδια θρησκεία, τις ίδιες θρησκευτικές τελετές, τα ίδια ήθη και έθιμα.
    Ιθαγένεια είναι ο νομικός , πολιτικός δεσμός του πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει.
    Υπηκοότητα είναι η ιδιότητα του πολίτη με το κράτος στο οποίο διαμένει.
    Ο Ισοκράτης  στον λόγο του περί ειρήνης, λέει ότι την πόλη που μαζεύει απερίσκεπτα πολλούς άγνωστους ανθρώπους και αδιάκριτα τους πολιτογραφεί δεν πρέπει να την μακαρίζουμε, αλλά να τιμάμε την πόλη που σώζει την γενιά των ανθρώπων, που την κατοικούν από τα χρόνια της ιδρύσεώς της.
  Ο Καθηγητής Σαμουέλ Χάντικτον στέλεχος του ιδεολογικού Επιτελείου των ΗΠΑ, στο μεγάλο του έργο η <<σύγκρουση των πολιτισμών>>, αναφέρει ότι οι πληθυσμοί που έχουν διαφορετική βιολογική, ψυχική ιδιοσυστασία, ιδιοσυγκρασία, γλώσσα, θρησκεία, ήθη, έθιμα, πολιτισμό, είναι μη αφομοιώσιμα ,δεν μπορούν να αφομοιωθούν, μοιάζουν σαν τα μελίσσια που κάνουν επιδρομές. Ο μελλοντικός πόλεμος μας λέει ότι θα είναι πολιτιστικός, θρησκευτικός και η σύγκρουση θα είναι πολύ μεγάλη.
   Η Ελληνική άρχουσα τάξη και το καπιταλιστικό σύστημα χωρίς να σκεφθεί μακροπρόθεσμα, αλλά λειτουργώντας  κοντόφθαλμα ανέχθηκε, συντήρησε, προστάτευσε αυτό το  φαινόμενο.
   Το κείμενο αυτό δεν συνοδεύεται από έλλειμμα ανθρώπινης ευαισθησίας, αλλά από αγάπη και πατριωτισμό για την πατρίδα, την μητέρα Ελλάδα.
    Τονίζω , υπογραμμίζω, εφιστώ την προσοχή στους αρμόδιους φορείς της πολιτείας, ότι η ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους μακροπρόθεσμα για την χώρα μας, τον Ελληνικό πολιτισμό. Η  αντικειμενική αδυναμία ενσωμάτωσης τους στην Ελληνική κοινωνία, λόγω του τεράστιου αριθμού που εισέρχονται και αφ’ ετέρου λόγω της τεράστιας διαφοράς, του πολιτιστικού τους υποβάθρου σε σχέση με το Ελληνικό , ενέχει  τεράστιους κινδύνους για εμάς τους Έλληνες.
    Εάν δεν αναλύσουμε, δεν κατανοήσουμε, τους λόγους  τον μηχανισμό που προκαλεί τις μεταναστευτικές ροές στην χώρα μας, θα κληθούμε μελλοντικά να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα, που δεν θα υπάρχει καμία πολιτική πρακτική λύση, γιατί θα έχουμε επιτρέψει με την αδιαφορία και το φιλότιμο που μας διακρίνει, την αποίκηση της Ελλάδας.
    Εν ονόματι της ιστορίας, για τον σεβασμό προς τους προγόνους μας , οφείλουμε να αναλύσουμε και να δούμε σε βάθος αυτό το φαινόμενο, βρίσκοντας την λύση αυτή που συμφέρει τον Ελληνισμό, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι καθολικώς αρνητικό εκ προοιμίου.
                      ΚΑΡΜΙΡΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                   (ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ) ΚΟΡΥΦΑΣΙΟΝ
                                       29—09—2016



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου