Δευτέρα 20 Μαΐου 2019


ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΥΛΑ.

 

 Είναι κρίμα σε ένα τόσο όμορφο και μικρό χωριό με λίγους κατοίκους να παρατηρείται μια τοπική μικροπολιτική αντιπαράθεση μεταξύ μας για την εκλογή Τοπικού αντιπροσώπου. Επειδή σε όλους μας είναι γνωστό ότι αυτού του είδους οι διαμάχες δεν έχουν θετικά αποτελέσματα για την συνοχή, την συλλογικότητα, την Αγάπη και το γενικό καλό του τόπου.

   Κάνω μια καθαρά προσωπική πρόταση που πολλοί θα την θεωρήσουν γραφική η ουτοπική, για μένα τίποτα δεν είναι ουτοπικό αρκεί να υπάρχει θέληση , συλλογικότητα, αγάπη για τον τόπο και όχι δόλος από καμιά πλευρά.

  

   Προτείνω

1)     Όλοι οι υποψήφιοι να δηλώσουν με νόμο του 105 από τώρα ότι αυτό το ποσό το μηνιαίο που αντιστοιχεί στο Πρόεδρο να κατατίθεται κάθε μήνα σε ένα κοινό λογαριασμό δημόσια και να χρησιμοποιείται μόνο και μόνο για τρέχουσες  καθημερινές ανάγκες του χωριού μας.

2)     Η θητεία όλων να μοιρασθεί σε ισόποσο χρονικό διάστημα που θα αντιστοιχεί στον κάθε υποψήφιο , ανεξαρτήτως των ψήφων που θα πάρει ο καθένας, ο τίτλος του Προέδρου  να είναι καθαρά τυπικός και όλοι μαζί οι υποψήφιοι να κάνουν ένα άτυπο συμβούλιο χωρίς κορώνες , τίτλους και τα σχετικά , συνεδριάζοντας και παίρνοντας αποφάσεις  για όλα τα προβλήματα του χωριού.

3)     Σε συναντήσεις με αρχές να πηγαίνουν όλοι μαζί.

 

Θεωρώ ότι έτσι θα προάγουμε το συλλογικό καλό , την σύμπνοια, την Αγάπη στο χωριό μας.

 Οι προτάσεις αυτές είναι οι πιο κατάλληλες για  να αποδείξουμε πόσο τελικά Αγαπάμε αυτό το χωριό.

 

        Ας αφήσουμε τις θεωρίες την μικροπολιτική και ας γίνουμε το καλό παράδειγμα, όπως έχει γίνει και σε άλλους τόπους.

         Ας  κάνουμε το όνειρο πράξη και ας τα ξεχάσουμε όλα , με μια μπουνιά να πάμε μπροστά αυτό το τόπο.

     Προτίθεμαι να βοηθήσω από οιοδήποτε μετερίζι στην τελευταία γραμμή μόνο και μόνο για την πρόοδο της Πύλας και την Αγάπη στο χωριό μας. 

 

            Τολμήστε , ας τολμήσουμε, όλοι μαζί    

                               ΑΞΙΖΕΙ…

 

                   ΚΑΡΜΙΡΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

                              23—04—2019.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου