Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ.


ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ  ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ.
Ἡ μανία τού Ραγκούση για «απελευθέρωση» των ΤΑΞΙ, πέραν τού σκοπού τής δημιουργίας ἑταιρειῶν από ξένους «επενδυτές» και την μετατροπή των Ελλήνων ἰδιοκτητῶν και ὁδηγῶν σε ἁπλοῦς υπαλλήλους των ἑταιρειῶν αὐτῶν, έχει και έναν άλλο σκοπό, πολύ πιο ύπουλο και πολύ πιο «ταπεινό»
Αν βγουν (π.χ.) 5000 καινούργιες άδειες ΤΑΞΙ, θα ύπαρξη ανάγκη ἀγορᾶς. τουλάχιστον, 4000 νέων αυτοκινήτων, πέραν τής ανάγκης αντικαταστάσεως χιλιάδων οχημάτων τού υπάρχοντος «στόλου», με βάση τις...«προδιαγραφές» πού ετοιμάζει ὁ Ραγκούσης .
Ἐκτιμᾶται  πώς θα βγουν στους δρόμους περίπου 10 -15000 νέα αυτοκίνητα (ειδικές λιμουζίνες, με ειδικά μέτρα ασφαλείας, κ.λπ.) 
  Ξέρετε από ΠΟΥ θα ἀγοραστοῦν αυτά τα αυτοκίνητα;
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Θα δώσουν, λοιπόν,  μια «ανάσα ζωῆς» στην καταρρέουσα αυτοκινητοβιομηχανία τής Γερμανίας, τής οποίας τα αυτοκίνητα, σήμερα στοιβάζονται στις ἀποθῆκες ΑΠΟΥΛΗΤΑ, μετά την ΗΛΙΘΙΑ οικονομική πολιτική των Γερμανών πού φρόντισαν να...εξουθενώσουν οικονομικά τις λοιπές χώρες, χάνοντας έτσι αγορές και αγορές...!
  Πρέπει, λοιπόν, το ΣΑΤΑ να μεριμνήσει για ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ αυτοκινήτων,( αν τελικώς, όπως ἐκτιμᾶται, περάσουν τα μέτρα), από χώρες ΕΚΤΟΣ Γερμανίας.
  Μόνον έτσι θα είναι ἡ αντίδραση τους ουσιαστική και αν αὐτό το δημοσιοποιήσουν εγκαίρως, ίσως πετύχουν και...αναστολή των μέτρων, ἀφοῦ θα χάσουν οι «ἐκσυγχρονιστἐς» και η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία .
Όλοι γνωρίζουμε ότι στην χώρα μας ,υπάρχει κορεσμός όλων των επαγγελμάτων προς τι λοιπόν ? Η περιβόητη απελευθέρωση της αγοράς,σε μια τόσο μικρή χώρα σαν την ΕΛΛΑΔΑ.Καμμία κοινωνία (ανθρώπων και ζώων δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς όρια, συντεταγμένες ,πληθυσμιακά κριτήρια) και στη ζούγκλα υπάρχουν κανόνες και πληθυσμιακά κριτήρια ,διαφορετικά τα ζώα  δεν θα επιβίωναν.
 Δυστυχώς  όπως και με τα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ απελευθέρωση σημαίνει το κλείσιμο μεγάλου  αριθμού φαρμακείων.Για να δημιουργηθούν μεγάλες αλυσίδες ,που σαν σκοπό δεν θα έχουν την προσφορά αγαθών,αλλά μόνο το ΚΕΡΔΟΣ.

ΚΑΡΜΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟς  (ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ)  ΚΟΡΥΦΑΣΙΟΝ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου